Sziasztok, nem voltam gépközelben pár napig, és örülök, hogy ennyire komolyan véleményeztétek az új dizájnt. Egy csomó mindennel abszolút egyetértek/tünk - pl. olvashatóság itt-ott, hibák, elválasztások, satöbbi - lesz is változás még, ahogy mondtam. Egy csomó dolgot élesben kellett kísérleteznünk és ha a körülmények nem adottak, akkor a nyomda és lay-out váltást biztos nem egyszerre végezzük el. Mind1 túlvagyunk rajta :-)
Viszont egy-két megjegyzést muszáj tennem, bár Rhad ezt nagyon utálja...
Először is a CD-s verzió és az 1500 Ft. Ahogy a múltkor is, most is ott áll a szövegben, hogy az 1500 Ft /ami legutóbb is annyi volt/, a 450 Ft-os újságár mellett az utánvétes PKG-t, kb. 450 Ft ismét is tartalmazza, ami azt jelenti, hogy a CD-s lap 1050 Ft-ra jön ki. Ez 400 Ft-tal olcsóbb, mint a Rock Hard, ami persze nem mérce, hiszen ott a kiadók is beszállnak a melléklet költségeibe, míg ugye nálunk... Nyilván, az újság is sokkal vastagabb, de az egy működő piac ugyebár.
A CD-s verzióra természetesen az én mailemen is lehet rendelést leadni, aztán ha igen, akkor a boltban átvenni mindenféle PKG nélkül.
Viszont ha ezt így hirdetjük meg, akkor mindenki azt mondja, hogy majd a Hammer boltban megveszem a CD-s újságot, miközben mi nem tudunk erről, nem tudunk kalkulálni. Bizonyos számú rendelésre szükségünk van ahhoz, hogy a CD-t elindíthassuk. Bocs a déjá vu miatt, tudom, hogy ismétlem a pár hónappal ezelőtti sztorit.
Majd még folytatom, csak nem akarok hosszú lenni.