Thulya Creative Commons License 2000.09.14 0 0 57
Broáfka:
Sz@rrá kell őket büntetni. Ja, hogy a rendőrség már túl gyenge ehhez? :-/
??? Sajnos (tényleg), erre csak azt lehet mondani: hahaha. Ugyan már mikor fog ez megtörténni? Elmondom: először is a fél rendőrségnek a szervezet másik felét kéne megbüntetni, az úton elkövetett saját szabálytalanságaikért, amiket megkülönböztető jelzés nélkül tesznek. Így pl. van amikor rendőrautó parkol bringaúton!!! Aztán tényleg el lehet kezdeni a további egyéb szabálytalankodások megszüntetését. De leginkább a mentalitást kéne megváltoztatni az emberek fejében. És ez egy olyan kérdés amiben pesszimista vagyok, bár általában optimistán szemlélem a világot.
A Szentendrei úttal párhuzamosan, attól kb. 10 méternyire vezet végig a kerékpárút. Gyalogosforgalom vagy bármi más zavaró tényező nincsen.
Ezt melyik részére érted? Én szoktam arrafele járni, de nem hiszem, hogy tudsz mutatni olyan szakaszt Budapesten, ahol ne lenne gyalogosforgalom. Hülyék, sajna, mindenhol vannak.
Amit igazából nem értettem és utalni akartam: hol a következetesség? Hol van a többi fél ugyanígy lehordva általad a saját bunkóságaikért?
Írsz-e, ha egy autós megáll a körúton, a külső sávban, mert a társ beugrik egy pizzáért, és így feltorlasztja a forgalmat a Vígszínháztól a Nyugatiig 1 perc alatt?
Írsz-e, ha a kijelölt bringautat 2 gyalogos sikeresen elfoglalja teljes szélességében (1,5 - 2m !) és még utána nekik áll feljebb, meg köszönjem meg hogy lement?
Nem. És nem is kell.
Igazából felesleges magadat felhergelned, és a bringások miatti idegeskedéssel rövidítened életed. Nem éri meg. Átlagban ők is ugyanannyira nincsenek tekintettel embertársaikra, mint az autósok, meg a gyalogosok.