Levike Creative Commons License 2000.09.13 0 0 3205
A tiedet...

De hallottam, sot tetszettek is.
Nezd, nem Iron Maiden egyik sem, de nem ertem miert kene annak lennie. Ezek szolo projektek, de Bruce maradt annal, amit addig is csinalt, megha mashogy is. Igenyes es jo rockzene ez, amit Dickinson sohasem tagadott meg. Mutass egy interjut, amiben lefekudt volna barminek is.
Szegenyem a Balls To Picasso utan elegge padlora kerult, hisz nem jott be az anyag a nepnek, pedig szerintem kurva jo lett. Aztan jott a Skunkworks, amivel elment egy picit egy masik iranyba...kicsit nehezen hallgathato anyag, en nemigazan szeretem azt a soundot, de par hallgatas utan azert lejott, hogy ez sem rossz...
Az Accident of Birth pedig bar sokan mondjak kurvara nem Maiden-es anyag..inkabb a Skunkworks es a Picasso kozott van valahol zeneileg.
Nekem epp a Chemical Wedding az ami egyelore nem igazan jott be, szerintem egy picit visszalepes a Skunkworks fele.

Amugy meg egyebkent sem ertem mit fikaztok, hisz Dickinson gyakorlatilag ontotta magabol a jo anyagokat egy olyan idoszakban amikor ugy kellett vadasznom hogy valami hallgathatot talaljak, azok is altalaban mind ujak voltak, hisz a regi nagyok gyakorlatilag minde megdoglottek meg benyaltak tovig az aktualis trendeknek.

Levi