lore Creative Commons License 2000.09.13 0 0 105
Szia,
az Accordokban szeria a 4 lufi, csak a Type-R-ben nem a Recaro ulesek miatt. Ugyanis ezek tenyleg ugy neznek ki mint valami sportules.

Engem az adatok annyira nem gyoztek meg, hadd hasonlitsam ossze azzal a szakadt vekktraval amivel otthon szaladgalok:

Accord Type-R (az Accord 98-ban kerult a piacra):
ABS, vezető- és utasoldali légzsák, légkondi, elöl elektromos ablakok és visszapillantók, gázkisüléses fényszórók automatikus magasságállítással, fényszórómosók, Recaro sportülések pumpás deréktámasszal, MOMO sportkormány, 17 collos könnyűfém keréktárcsák, részben önzáró differenciálmű (ez mit takar?)...
Kár, hogy nincs 4 légzsák benne és nem is biztos, hogy rendelhető :(. Egyéb fontos adatok: 228 km/h végsebesség, 7,2 sec gyorsulás százra, 2157cm3, 212 LE@7200, 215 Nm@6700, elől belső hűtésű tárcsa, hátul tárcsafék. Ideális családi _sportos_ autó.

'A' vectra V6 (88-tlo piacon, ezzel a motorral 92-tol)
ABS, vezető- és utasoldali légzsák, légkondi, elöl es hatul elektromos ablakok és visszapillantók, könnyűfém keréktárcsák, kiporgesgatlo, ulesfutes, kodlampak, board-computer, check-controll, elektr. tetoablak, fabetet, nemsorolompedigtudnam
Kár, hogy nincs 4 légzsák benne és biztos, hogy nem is volt rendelhető :-)). Egyéb fontos adatok: 233 km/h végsebesség, 7,8 sec gyorsulás százra, ~2500 cm3, 170 LE, 230 Nm, elől belső hűtésű tárcsa, hátul tárcsafék. Ideális családi _sportos_ es _jol felszerelt_ autó.

Bocs, Vuk, nem hagyhattam ki, annyira atemelheto :-))) Persze tudom, hogy a ket auto kozott kerek 10 (!) ev van, es az 'A' vectra sokak szerint egy regi 'vacak'. Megjegyzem, szerintem se osszehasonlithato, ha T4-es S40-el jarnek, na akkor osszehasonlitanam.., sajna csak 1.6-ossal vannak tapasztalataim.
Ja, motorhoz nem kellett meg nyulni (~115), porgetni se kellett, 80-nal klimaval 6.5 (!)-ot is tud fogyasztani (nem kell erolkodnie).

lore

Előzmény: HondaVuk (98)