patek 61895 Creative Commons License 2000.09.12 0 0 3183
Helló!

Na az új MHH-ról:
1. A címlap még oké,de amint kinyitom nem hiszek a szemenek!Kedvenc újságom úgy fest,mintha valami retek CKMBoy meg valami fos PC-s újság torzszülöttje!BAZD MEG!
2. Anneke interjú szerintem nem gáz,inkább az ilyen,mint azok a kérdések,amikor arról megy a duma hosszú sorokon keresztül,hogy milyen vót a stúdió/mé' váltottak stúdiót meg ilyesmi.
Benton egy fasz,ezt eddig is tudtuk......net/csajok/vagizás a keresztről a homlokán .....duma a fogadalmáról.....blama!
Manson:nevetséges a figura,most jól kitalálja a sztorit,de má' évwek óta motoszkál a fejében az ötlet....persze!De azé1 várom az új lemezt...
3. A HP sem tetszik,a régi jobb volt.Hol van már az a régi sárga háttér a halványfekete SK felirattal.....
Néha nehezen olvasható a szöveg a fekete alapon fehér kisbetűknél....
4. poszter:kár,hogy a képek nem élesek-főleg az IMMORTAL/Marduk-bezzeg Paksi!
5. Nem lehet úgy rendelni cd-s mellékletet,hogy a Barlangban a srácok felveszik a megrendelést,én meg ha megjelenik a lap bemegyek és átveszem/kifizetem.Mi a faszé' fizessek postaköltséget,ha BE IS TUDOK MENNI ÉRTE......

Szóval nekem a régi jobban tetszett,remélem valamilyen szinten visszakanyarodnak a Tisztelt Szerkesztők!
Idegen érzés kezembe venni a Lapot,mert ez már nem az,amit megszerettem........idegen,furcsa ÉRZÉS-kurva anyád Caps Lock bill.!!!!-.
Vissza!!!Vissza!!!Vissza!!!Vissza!!!Vissza!!!Vissza!!!Vissza!!!Vissza!!!Vissza!!!Vissza!!!