VIOLA_
2000.09.12
|
|
0 0
7
|
Üdv srácok!
Nem tudom, hogy látjátok az esélyeket a bentmaradásra, ha reálisan megnézzük - játékosállomány, pillanatnyi forma -, azt kell mondjam, jó esélyünk van együtt búcsúzni az első osztálytól. Viszont a szurkoló már csak olyan, hogy remél, bízik csapatában az összeomlás küszöbéig. Részünkről sorsdöntő lesz a szombati, Zeg elleni bajnoki, amennyiben ott győzünk, tovább tartjuk élve a reményt. A Hungárián és a Fáyban nem sok reménnyel számolhatunk, ám jöttök hozzánk ugye ti, valamint egy fehérvári vendégjátékot megelőzően a Debrecen látogat hozzánk. Én úgy számolom, hogy 7-9 pontot összegyűjthetünk az előttünk levő meccseken, és ezt korántsem az örök optimizmus mondatja velem, hisz amit Újpesten láttam, az több, mint bíztató volt. Igazából az érdekelne, amennyiben búcsúzni kényszerültök az első osztálytól, tovább él-e a csapat a második ligában? Mert hát úgy tudom, mindösszesen pár év első osztályú tagság áll mögöttetek, tehát NK azért korábban nem a nagy derbikről volt híres - mégis, felvetődhet a kérdés, hogy az utóbbi évek szponzorálási túlköltekezései nem eredményezték-e azt, hogy a későbbi támogatás kárára invesztálták klubotokba a működési feltételekhez elengedhetetlen lóvét?
Hajrá Pécs! |
|