4ndr3w Creative Commons License 2000.09.11 0 0 357
Kedves eMM!

Mint már eMMlítetteMM neMM vagyok seMM dolgozó, sem bérenc. De ha már rákérdeztél, elárulom, hogy igenis voltam alkalmazott és elég szépen kib.sztak veleMM és még jópár munkatársammal (van erről 1 topik is, neMM tudom, láttad-e már). Szóval van róla fogalmam, hogy mekkora mocsok egy cég és ha valakinek lenne oka anyázni, akkor nekem tuti.
Viszont neMM vagyok elvakult, és mint írtam, speciel ezzel a szolgáltatással tutira meg vagyok elégedve immár 2 hónapja. Mikor megrendelteMM - olvasva a Fórumot és ismerve a céget - én is tele voltam féleleMMel, hogy mivel lesz majd probléma, hogyan leszek átvágva, stb. És legnagyobb meglepetéseMMre minden működött, úgy, ahogy az elvárható volt és - legalábbis eddig - neMM próbáltak seMMivel átvágni.

Üdv,
4ndr3w

U.i.: szerintem itt hagyjuk abba ezt a vitát, erre is van megfelelő topik, de ez nem erről szól.

Különben ha nálam az ISDN MN előfizetéssel 7k felett tudok töltögetni akár csúcsidőben is, nálad meg csak felével megy, akkor ott biztos, hogy valami nagyon el van kutyulva.

Előzmény: eMM (353)