wice Creative Commons License 2000.09.11 0 0 3160
BreZol megneztem a homepage-edet, a cimlapon kivul ugyan semmi nem jon le, mindenesetre a hammer-boritora vonatkozo otleted alapjan pont ilyesmire szamitottam.

supertzar req megelozott, ugyhogy csak felsorakozni tudok moge, magazinokban cimekhez a sans-serif sokkal jobban illik, tudom, vannak kivetelek, foleg noi magazinok, no comment. azonkivul a cim tul apro, ahogy a kepek is, ettol az oldalak kicsit uresnek tunnek, nem tartalmilag, marmint, csak latvanyra.
kinos egy kicsit az is, h a hangprobaban a ket harmadik helyezett kozul az egyik a vonal ala csuszott, pedig csak az abc-sorrend miatt szerepel lejjebb a masiknal. itt jegyeznem meg, h ha pl ket elso helyezett van, akkor az utanuk kovetkezo _nem_ masodiknak tekintendo, ahogy ti irjatok rendszeresen, hanem harmadiknak, nem mintha lenyeges lenne, csak minden masodik alkalommal kapok enyhe lefolyasu epilepszias rohamot, mikor ilyet olvasok.

tobbiek vazz, mi bajotok uzseka anneke-interjujaval, figyeljetek inkabb, milyen elkepeszto rutinnal fuzi be a kerdesek koze azt, h "van-e baratod?", mintha nem is erdekelne'. igy kell ezt.