Ismet en!
Van egy progim, amivel viszonylag bonyolult terepasztalokat is ki lehet rakni, CaTrain a becsuletes neve, es el is mondanam, honnan toltottem le (ingyenes), csak most nincs nalam a cim. Tudod mit, irj egy mail szvdom@drotposta.hu-ra, es akkor nem felejtem el otthon megnezni!
Amugy meg: szerintem viszont nem gaz a szamitastechnikat bevetni, hiszen eddig is voltak logikai muveletek, amit valamilyen (szamito)gepnek el kellett vegeznie, meg ha az 1000 relebol allo szekrenyeket (nagyvasutnal) nem is szokas computernek neveznie. Sot: regen tenyleg nem volt szamitastechnika sem, relek sem, es akkor volt a legtobb baleset, mert az adott logikai feladatokat emberek vegeztek.
Azzal viszont 100%-ig egyetertek, hogy ezt a rendszert illdomos minel egyszerubben kirakni, eppen ezert vannak ketsegeim a PIC-ek felol, mert bar tenyleg egyszeru osszerakni belole a rendszert, de a hibak lehetosege is nagyobb.
Apropo, optocsatolo. Tud valaki ajanlani egy tuti bevalt tipust? (Konkretra gondolok, ami olcso, egyszeru, megbizhato, es csak bemegyek a fent emlegetett boltba, es adjak is.)
Draga baratnom minap meglepett egy Vasut&Modell ujsaggal, most volt eloszor a kezemben, es megmondom oszinten, nagyon tetszett, es nagyon halas voltam erte, sot ajanlom mindenkinek, hogy szoljon a baratnojenek, hogy ilyen ujsaggal lepje meg, ha van felesleges 765 (szzzzz...) Ft-juk rank! Volt benne Kemencerol, Fusti megnyitorol, V43-modell tesztelesrol, kerti vasutakrol, az uj Taurus mozdonyrol (muszakirajz plakat is) cikk, es meg sok erdekesrol.
Hi: Domi