Fafara mi bajod a rózsaszínnel? inertia-design rulez! szerintem a őpiros "közepe" a logónak sokkal randább...
supertzar kicsit hosszasan a lapról
1. új külcsín - szerintem sokkal áttekinthetőbb a szerkezete, a bosszantó karakterhiányok (' az Ő helyett) és olvashatatlan betűtípusok végre eltűntek, a háttér- és betűszín is harmonikusabb. Ezzel együtt van egy olyan érzésem, hogy ez nem igazán egy metal magazinhoz illő arculat. egy kicsit lehetne formabontóbbra venni a figurát (pl. nem téglalapokba kellene pakolni a címet).
2. papír - nagyon nem örülök annak, hogy a papírminőség romlott, egy olvasás alatt is elég megviselt lett a kezemben a cucc.
3. tartalomk: bár zeneileg nem érint meg a Limp B., talán egyedüliként élvezettel olvastam a két oldalt (nem úgy a Deicide interjút, abbol egy sor is sok azzal a faszfej Glen B.-nal). viszont ami több mint gáz, egyszerűen lepra: Anneke-interjú. már az első sorok után is volt egy olyan érzésem, hogy Norbi minden hagymázos őrületén túltesz, de mikor olyanokat olvasok, hogy kit érdekel most a lemez, beszélgessünk inkább a gyerekkorodról, azt hittem fájdalmamban fölüvöltök. Uzseka Norbi éteri szerelmi vallomása a "misztikus élmény" szövegben csúcsosodott ki, ekkor kedvem lett volna beszólni, hogy vaze' Norbi! rossz számot hívtál, ez nem a telefonszex-szolgálat (1/2 kopirályt Espé). egyszrűen gusztustalan, hogy ilyen nyomtatásban lemegy. Tőlem annyit telefonál Norbi Annekének, meg azt is megkérdezheti, hogy milyen a kémhatása a lubrikációjának, de azért ezt mégse a hammerban kell publikussá tenni.
4. elírások: a M. Manson érdekes ügy, majdnem minden cím és képaláírás el lett rontva, a szövegben pedig inkább jól szerepel. látszik, hogy a cd-borítókat kevesetr forgatjátok, mert úgy könnyű megjegyezni, hogy "mar1lyn" :))
rh-