Nos elsősorban szeretném mindenkivel tudatni,hogy nem direkt gennyeskedésből írom amiket írok,hanem egyéni vélemény.
Hogy témánál maradjak,ez mind szép meg jó amiket leírsz kedves Gábor,de ez némi naivitásra vall részedről.Nem mintha jobban elmerültem volna a dolgokban,nem is értek hozzá,de azért mert fan vagy még nem biztos,hogy a Cure tagjai úgy gondolkodnak ahogy te.Sőt biztos,hogy nem.Általában az volt a szokás,hogy a zenekarok,időnként kiadtak egy-két koncertlemezt,vagy válogatást,vagy koncertválogatást,mikor ők,vagy a kiadók megszorultak.De az nem volt soha szokásban,hogy minden,vagy majdnem minden koncertet kiadnak.Hiszen,ha belegondolsz,egy koncertet,ha nem voltál jelen,akkor látatlanban veszel meg.Ha meg ott voltál,akkor kétszer fizettél érte!!!Jelen esetben pedig a Cure zenekarnak fizettél kétszer,hiszen mint mondtad független kiadásról van szó.Azt elhiszem,hogy nem a zenekarok szabják az áraikat,de van némi beleszólás.Az tény,hogy a kiadók trógerek.Különben mondok egy példát független kiadásra,nem a Cure lesz a főszereplő.Az idén márciusban megjelent-nagyjából a Bloodflowers-el egyidőben-a New Model Army Eight című lemeze.Független kiadásban,ugyanúgy mint tavaly augusztusban a ...& Nobody Else című koncertválogatásuk amit a 98-as albumuk lemezbemutató turnéjának anyagáról válogattak.Mivel független kiadásról van szó,ezért a mi kis országunkban nem lehet kapni egyiket sem!!!És ennek szerintem az az oka,hogy a terjesztők nem szórják,mivel független kiadás.Érted mit jelent ez?Nagyjából azt,hogy a ezekkel a koncertekkel is ez lesz a helyzet!(bízzatok benne,hogy nem lesz igazam).Máskülönben nem vagyok csont rajongó,de ezt asszem már említettem.Ja a másik.Nemrég beszereztem egy Cure koncertet cd-n,aminek az egyik lemeze a koncert,a másikon b-oldalas számok vannak.Saccolj mennyi volt,milyen kiadás,és milyen minőségű az anyag.(én elégedett vagyok vele)Különben meg a Courtney Love szerencsételen Curt Cobain halálából él a mai napig,úgyhogy nemigazán értem mit nyafog,hiszen őróla mindent el lehet mondani,csak azt nem,hogy értékes zenét csinál.Azért nincs harag remélem?Hiszen ez vitafórum:-)
Bloodflower!Az Apart Paris verziója volt az első igazán nagy kedvencem.Arra mindig szívesen fordultam be.