supertzar Creative Commons License 2000.09.10 0 0 3118
Igaz, nem vagyok Concerto-s, viszont a Thin Lizzyt imádom. Sajnos, aligha lenne nyereséges egy pesti Lizzy.
A csapat - történelmi alakokkal, ahogy írtad - nyilván nem ugyanazzal a gázsival dolgozik, mint pl. a Kovenant, viszont a hazai közönség szerintem nem állna tömött sorokban, hogy megnézze őket. Ld. Coverdale buli, DIO koncert, Black Crowes koncert. A Toto egy jó ellenpélda, de az egy Európában mindenhol kiválóan funkcionáló, folyamatosan errefelé koncertező, sőt, jó stúdiólemezt kiadó classic rock gárda.
Thin Lizzy sokkal nehezebb eset.
Ez most kb. a harmadik időpontjuk az Európa-turnéra, remélem, nem tologatják tovább. Tavaly decemberben láttuk őket Németo-ban, irgalmatlanul jók voltak, de volt kb. 60-70(!!!) néző egy 1500-2000 fős helyen.

Mellesleg, hívható ez a banda Thin Lizzynek? Szerintem valami olyan elnevezés, hogy A Night with Thin Lizzy's music, vagy Tribute to Thin Lizzy jobb lenne. Nem a minőség miatt, az nagyon is ott van, de szerintem Thin Lizzy csak Phil Lynott-tal létezhet.
Marco Mendoza amúgy sosem játszott a Twistedben, igaz volt ott egy Mark "The Animal" Mendoza nevű basszer. Ez a mexikói fickó John Sykes-szal zenél már 1993 óta a Blue Murderben, de mostanában David Coverdale-lel (új albumon) és Ted Nugenttel is pörög. Iszonyatos jó bőgős, old school stílus, Entwistle/Kilmister vonal.

Más.
Eternal Tears-ről csak akkor tudunk írni, ha már megszereztük. Promó nincs, ha most majd megvesszük vhol, akkor lesz írás is. Én is kíváncsi vagyok rá...

Előzmény: SOWHAT (3113)