fargo Creative Commons License 2000.09.10 0 0 6798
Szasztok!

lore:
Előbb Trizzivel beszéltem CYRUS ügyben, majd megkétem, hogy jelezzen itt neki, aztán felhívtalak Téged, aztán meg egy igen ideges embert, akit a rossz számon értem el, aztán meg C. ügynököt.

Templar:
Ami a kártyákon a régebbi modelleket illeti, erről már beszéltünk. Én is szerettem volna rá felpakolni mindenféle modelleket, de sajna nem volt hozzá megfelelő képanyagom. Többek között ezért is fotóztuk le ketonék ex(?) 740-esét. Az internetről leszedett képeket jobbára csak 3-4 centis méretben lehet nyomtatásban felhasználni, és azok közül is csak a jobbakat. A Volvo hivatalos sajtó oldalain meg csak a futó, vagy nemrég kifutott modellekről van anyag :-(

Tervezem, hogy a talira viszek egy profi fotóst, aki dokumentálni fogja az egész eseményt, és egy alkalmas helyen lencsevégre kapja majd a szebb öreg példányokat...

Zalában jártamban megnéztem a Jani barátom 740-esét -- nagyon szépre sikeredett, még az apró hiányosságokat és befejezetlenségeket ápolgatja rajta, a talira kész lesz. Két kártyát is kiosztottam, az egyike egy S40, a másikat egy nagyon kedves ifjú hölgy egy szép 760-ban kapta. A csajszi kocsija ugyan anyukáé-apukáé volt, de szentül megígérte, hogy a talira jönni fog. Facérok, figyelem :-) FREEEEJACK!

Voltam az alsóújlaki bontóban is, a tulajok talán szintén tiszteletüket teszik az IKEÁ-nál, mindenesetre hagytam ott káértyát, amit osztogatnak és agitálnakis majd. Templarnak meg szereztem kapcsolót a tetejéhez.

Megyek reggelizni...