Petikém szépen elbeszélünk itt egymás mellett, de sebaj...:)
Én a vilgazdot ajánlottam, a külgazd tanszék kiszámíthatatlan, valamelyik évben mindenki 5, a másik évben mindenki 2, a dolgozat tesztes, állítólag egész jól össze lehet szedni a régieket, pl. az utolsó UV alkalomra csak régi sort raktak, akinek megvolt 5 lett. Szóval lehet, hogy 0 munkával jobbat kapsz, de lehet, hogy tanulsz és megszívod.
Ezzel szemben a vilgazdon ralatíve korrekt anyag van, bár k nehéz olvasni a könyvet (csak 200 oldal kell belőle, ne ijedj meg tőle), a típuskérdések egész jól kiismerhetők, jó könyvtömörítések vannak forgalomban. Az előadás hallgathatatlan, ha még mindig a Szentes tartja, szerintem valami egész hihetetlenül unalmas, kb. a munkaerőpiacos cowboy kelhet vele versenyre.
Ez alapján dönts, d amint észrevettem prekoncepciód van...:)
Nem tudom hány százalék ír, de ha nem tartod a 4.0 t, akkor nagyon kellenek majd a pontok a szakirányválasztásnál, utána pedig szívhatod a fogad, ha nem vesznek fel a gazdálkodási karra.
Az a baj, hogy én speces voltam összhasból, úgyhogy nem ismerem az alapos tanárokat, de annak sürgősen érdeklődj utána. mert összhasból nagy szopatás van alapon. Ha esetleg a Gedeon Péter tart idén alaposoknak is, akkor ő a tuti tipp. Vállgazdból diákok és phdk tartják a szemek többségét, a Turner Anna egy hülye picsa, valamilyen Ádám pedig egy geci f*@!. Sajna ennél többet nem tudok erről a 2 tárgyról. Ha valaki más tud, segítsen, bár lehet, hogy már le is maradtál a jó helyekről. Jelentkezz oda, ahol sokan vannak:)