lore Creative Commons License 2000.09.08 0 0 6776
nipponos... hehe. fargo is japanosnak titulalta a 70-eseket, hiaba az ove meg igazi volvos fazonu 850-es.

Teljesitmenyt te is kaphatsz, cca. 240-250Le kihozhato chip-tuninggal (60-80k HUF).

Duna-Interservicerol eddig csak rosszat hallottam, alig van ott hozzaerto szerelo, az alkatreszekre (mag egyszerubb szurokre is) varni kell, stb. Talan majd kesobb jobb lesz...

Kar, hogy a kilencszazasok eleg dragak, nekem baromira tetszenek!

fargo, mint mondta, most tiszta Zala! Ha elkunyizza ose gepet, akkor talan benez, de elobbutobb biztos, majd jol felhomalyosit.

En se tudom, hogy a normal CO ertek miert zarna ki a magas fogyasztast. Az amerikai dogok is megfelelnek a lexigorubb californiai eloirasoknak, megis benyakalnak 18-20 litert varosban. Huh, ez nincs is olyan messze a te fogyasztasodtol, pedig a tied nincs 2.5 tonna, se 5.7literes motorja ugyhogy a 16 liter engem nagyon zavarna.

Otthon altalaban egy 2.5-os V6-os vectraval jarok (170LE). Ez varosban, sok dugoval, klimaval stb. 12 alatt fogyaszt. Normalisan, dugokat kerulve 10 is eleg neki. Ha gyotrosebben hajtom akkor sem tudok 13-asnal rosszabb atlagot hozni (persze tudnek, ha ez lenne a cel, 39.8 litert tud teljes gazon fogyasztani :-))). A tiednek normalis hasznalatnal, amikor aligalig turbozol, meg kene elegednie 11-12 literrel varosban, klimaval. (azert nehezebb vasrol van szo).

lore

Előzmény: SZ (6775)