Ravenblack Creative Commons License 2000.09.08 0 0 45
Kedves Homas!

Először is: nem hinném, hogy szerencsés a görög kultúrát összemosni a zsidó-kereszténnyel. Az tény, hogy a mai kultúra mindháromból táplálkozik, (ha csak az utóbbiból táplálkozna, akkor már nem létezne kultúra)de a kettőt így egybemosni nem kéne.

"A kérdés igazából tényleg az, amit Abszolút Nulla
feltett, ez a borzasztó altruista késztetés a világ jobbítására
mennyire őszinte?"

Azt hiszem, a Ravenblack(16)-ban már válaszoltam erre. Hogy az én céljaim humánusak, altruisták lennének? Egy frászt!

Egy dolog van, ami iránt én "altruista késztetést" érzek, és az a jövő emberentúli embere. Az emberentúli ember szempontjából nézve ti követeitek el a legnagyobb bűnöket, és ilyen szempontból igazad is van: értelmetlen a vitánk.

"Miért csak az mozgatja a fantáziátokat, hogy
kiket kellene meggyilkolni a közjó??? érdekében...... "

Közjó? Attól nem lesz senki élő embernek jobb, ha nem tenyésznek a degeneráltak, legfeljebb annyiból, hogy nem kell őket látnia. Leginkább a jövő emberének lesz jobb. Ti a jövő kárára éltek, mert saját "jó" lelkiismeretetek érdekében feláldozzátok az emberi fejlődést.

160-as IQ, kis Mozartok? Igen, akkor már nem a 160-as IQ, hanem mondjuk a 200-as számítana kiemelkedőnek.

És tudod mit? Az is cselekvés, ha egy életképtelent felnevelünk. Ugyanis a természetben a védenceid egytől egyig elpusztulnak. És a természet törvényei szerint bűn, mert ellentmond azoknak. És természet büntetése nem is fog elmaradni.

Ravenblack

Előzmény: homas (38)