Ravenblack Creative Commons License 2000.09.08 0 0 44
Kedves Rorimack!

Nagyon kedvesek a kérdéseid, bár nem emlékszem arra, hogy olyasmit mondtam volna, hogy "csúnya kínaiak":)

Javaslat megoldásokra? Tiltsuk be a világon személyautót? Benne vagyok! Legyen autója minden kínainak is? Nem vagyok benne!

Nem tudom nekem szólt-e a hozzászólásod többi része, de azért valamit válaszolok rá:

"mi van azokkal az ertelmi fogyatekosokkal, akik lenyegeben egesz eletukben nem jutnak el odaig, hogy nekik hianyzik valamiuk? Csak boldogan elik mindennapjaikat."

Ja, meg szaporodnak, mer' miért ne.(csúnya diszkrimináció lenne megtiltani nekik nem?) Aztán egyre több és több lesz, a fajunk meg szépen degenerálódik.

AIDS.
Meg akarjuk szüntetni? (Én most már nem, mert rájöttem, hogy ez a betegség tulajdonképpen hatalmas segítség az emberiségnek:))

De mit kéne tennünk, ha meg akarnánk szüntetni, vagy csak megállítani ezt a rohamosan terjedő kórt?
Mivel védőoltás nincs, az egyetlen lehetőség a teljes népességre kiterjedő szűrés, és a fertőzöttek szigorú izolációja lenne. Ez jelenleg sehol sem történik meg, mert ugye az a "személyiségi jogok" meg tudomisén mennyiminden liberális baromság megsértését jelentené. Jelenleg az megy AIDS-szűrésre aki akar, a fertőzött meg ugyanúgy terjesztheti a kórját, legfeljebb gumikat adnak nekik, de ki ellenőrzi, hogy használja-e?

De megmondom őszintén, engem ez már abszolút nem izgat. Afrikában helyenként már a lakosság 40%-a HIV pozitív. Örülök neki.

Egyébként nem hinném, hogy bármelyik hozzászólásomban is találsz olyan mondatot, amiben emberbaráti szeretettől motiválva érveltem volna a szenvedés lerövidítése érdekében kötelezően végrehajtandó "eutanázia" mellett.

Raven

Előzmény: Rorimack (37)