bravo1.2
Kicsit lapozz visszafele a topicon és találsz néhény infót a vásárláshoz. Ha a rendeled a modellt akkor a 100 EFt szvsz nem túl rossz. Mondjuk én raktárról hoztam el, amig ki nem fizettem igértek gumiszonyeget és kis-fiatos-tatyót is, aztán beintettek, hogy mit nem akarok még? Nem engedtek eleget? :( Szóval óvatosan.
Az 1.2 motortól ne várj túl sokat. Milyen géped volt elotte? Te ki tudtál ilyen modellt próbálni? Én nem. (még a sajátot se!:( ) A motorhang kicsit bejön az utastérbe, de a hangja az nem rossz, van aki direkt élvezi, én is:)
Fogyasztás: ki lehet jönni baromi kevésbol is, ha "jó a lábad". Én diesel-szerü fogyasztásokat tudok produkálni (1800 km van benne), van aki nem is hiszi el:)
Ha Pesten használod készülj fel a kicsit kemény futómure, meg a kalaptartó zörgésre. Nálam annyi bibi van még, hogy a szervíz 0-revízión nem állította be a kéziféket, úgyhogy ez nem-rögzítofék jelen állapotában:(
Átvételnél a tartozékokat, lemezvonalakat ellenorizd le, próbálj ki minden elektromos cuccot is.
Gratula a géphez! (és csak óvatosan:))