Drift >
Klasz volt a szoveg.Klasz Humoros karikatura. Vegul is mindegy ki irta, ilyen naponta vilagot lathat, bar a bejegyzes 98-as volt. Magam is irtam karikaturakat regebben. Ezekkel jol el lehet szorakozni. A televizios humor musorok is elnek es szolnak valamirol. A parlamentet is fikazzak , megis akik ott ulnek keresik meg a nehez penzeket. Ez van. Ez egy ijen vilag.Ez humor, nem uzlet. ettol fuggetlenul valoban jol mulattam rajta.
Persze egyet erthetunk remelem hogy nem ez a Network Marketing :))))))
Viszont elgondolkodtam ezeken a bejegyzeseken.
Szerintetek miert van hogy ennyire tamadjak az ijen jellegu tevekenyseget ?
Ha azt veszem alapul hogy ez is csak egy kereskedelmi forma. Vilagszerte sok sok marketing szakember foglalkozik vele. Multinacionalis cegek helyeznek termekeket a rendszerekbe, a maguk orszagaban es posztjukon minden bizonnyal nem onhatalmulag dontottek el hogy igy lesz >Marpedig MLM ertekesitessel fogjuk eljuttatni a vevokhoz ezt meg ezt stb. Csak ertenek hozzak hisz nem alulfizetett suttyok. Abbol nem lehet limuzint venni :)))
Ha neves, a mindennapi eletben es uzleti vilagban jelenlevo cegek is jelen vannak ezekben a rendszerekben akkor hogy hogy nem derult ki meg szamukra hogy baromira rosz iranyban haladnak, rosz kezekben van a cuccuk. Ennyire vakok es megis ok a tozsdek meghatarozo elemei .......
Most direct nem gondolok halozatra mert engem mint ceget nem az foglalkoztat......
???
Ha en lennek egy multi ceg vezetoje , en nem engednem a kozelebe a cuccomat egy ijen kereskedelmi rendszernek az biztos.
Eros kerdojelek vannak ebben .....
Yag