Sziasztok!
Hú, most jól megkaptam!
Szóval, csak azt akartam mondani, hogy alapvetően akkor jó a műsor, ha a nézők szeretik, vagyis magas a nézettsége. Ez (sajnos vagy nem sajnos) egy elég objektív dolog, már a műsor másnapján szembesül vele az ember. Azoknak a műsoroknak, amik most futnak, azoknak a legmagasabb a nézettségük. Sajnos ezt el kell fogadni, még akkor is, ha mondjuk itt az indexen nem mindannyian vagyunk Esmeralda-rajongók... (tényleg az nálunk van?)
Persze mivel kereskedelmi tv vagyunk, nem árt, ha a pénz is stimmel.
Vagyis egy sportműsor elkészítésére akkor van esélyünk, ha magasabb nézettséget csinálunk mint az a film stb., ami helyette menne.
vezerstr
Valóban nem az én asztalom, és valóban sajnos :-)
A román meccset persze én is nagyon szívesen megcsinálnám, remélem időben lépünk!
MCsaba_d
"Sajnos" a Kokó-meccsek és az olasz-magyar nézettséggel elég magasra tettük a lécet (elsősorban magunknak), amit bármelyik kosármeccsel nem hiszem hogy überelnénk. Úgy értem, olyan kiélezett a verseny, hogy nincs lehetőség "kísérletezni".
Egyébként nyugodtan kötözködjél (mindenkinek szól!), azért vagyok itt!!!
kbatis
Ha korábban azt mondtam, hogy a kosárlabda a kedvencem, akkor főleg az NBA-re gondoltam! Vagyis én lennék a legboldogabb, ha lennének nálunk NBA-meccsek, de szerintem azokat is élőben kellene adni, az meg ugye nincs a legjobb időben! És arra is elég objektív mutatók vannak, hogy annak idején mennyien nézték a TV3-on. (Persze az nem volt országos adó... Én mindenesetre mindig néztem!)
Mirrmurr
Úgy tudom, az angol összefoglalót erre a szezonra már eladták.
Egyébként meg szerintem ha valamit megpróbálnánk megszerezni, az a német Bundesliga lenne, hiszen ott több magyar is van. Ez pedig az egyik (vagy talán a) legfontosabb szempont egy sportközvetítésnél nálunk.
pipi
Sajnos valóban túl drága ahhoz, amennyien megnéznék. (l. kbatis)
Üdv mindenkinek!