ZedIzDead :
Szerintem lapozzunk. Ha az idézetekre jelölt sorokat a valodi környezetükben olvasod akkor értheted hogy miért irtam azt amit.
Igazad van , véleménye mindenkinek lehet és pont azért vagyunk itt hogy ezt megbeszéljük ,és megvitassuk. Nem vitatkozni és köpködni , hanem elmondani fix Y-lon hogyan látja.
Én ezt igy látom. És igy is szeretném folytatni.
A figyelmesen végigolvasás igazad van , nagyon fontos. :)Igy remélem más is ezt igy teszi .
Te nem érvelsz, hanem minősítgetsz a magas lóról. Aki negatív véleményt fejtett itt ki, mind érvekkel támasztotta alá, amikre - szerintem - te nem, vagy nem kielégítő érveket adtál vissza.
Ez nekem is tetszik. Kérlek, ha elmondod mi számodra a kielégítö érv amiket érzésed szerint kihagytam akkor tudni fogom - ha nem érzelmi hanem szakmai.Én sem tudhatok mindent :)
mert elvégzett X tanfolyamot, beszervezett Y embert - ehhez szükségszerűen elvakult MLM-hívőnek kell lennie
Szerintem nem kell elvakultnak lennie és hivönek sem . Egyszerüen ez a munka és kész. Aki más területen mozog és elvégez tanfolyamot , végzi a munkáját, amivel pénzt keres akkor az elvakult és hívö ?
Szoval hogy is van ez ?
Yag