Yag. Creative Commons License 2000.09.06 0 0 44
nickwarren :

Én sem sajnállak téged , és nem hiszem hogy rászorulok hogy sajnálj. Neked és nekem , de másnak sem ugyan azok a céljaink . Máshol lakunk , más környezetben , más lehetöségekkel. Ettöl szép az élet. Mindenki boldoguljon ahogy akar, vagy ahogy tud. Senki nem kényszerit hogy ezt csináld, engem sem. Az agyam is köszöni jól van. Világ életemben üzleteltem nagyon sok mindennel,és még fogok is.Ez csak egy a sok közül. Most evvel is foglalkozom a munkám melett. De én igy köszi szépen jól érzem magam. Szeretem a változatosságot. Ez nekem egy eszköz ahoz hogy pénzt keressek. Aztán ha megvan, vagy ha megunom, vagy ha elmegy töle a kedvem akkor csinálhatok mást. Nem vagyok hozzáláncolva :)))
Neked is megvan mi tölti ki az életedet és nekem is . Ha ezt el tudod fogadni akkor értelmes volt a beszélgetés , ha nem akkor csak hajtod a magadét mert valaki bántott ....
Hogy elhitetik velem ? Inkább veled az elképzeléseid, hogy a munkahelyeden kapott fizetésedböl életed végéig jól megtudsz élni ..... mindegy , nem egyformán gondolkodunk.

Yag

Előzmény: nickwarren (43)