anaximandrosz Creative Commons License 2000.09.06 0 0 383
Na sok érdekes jött itt össze.
New Renoban Salvatore-t sajnos már korábban likvidáltam, így újabb feladatot nem kapok már tőle. Viszot Lloydtól ugyanígy vissza tudtam szerezni a pénzt, de együtt lemenni nem sikerült.
De tudja valaki, ha egyedül megy le akkor hová tűnik pénzzel együtt??
Ha Made Man leszek monjuk Mordino-nál, akkor utána Bishopék/Wright-ék feltétlenül nekem esnek?
Tehát úgy kell tenni mint a gengszterfilmekben (Last man standig meg hasonlók), hogy itt is ott is elvállalom a munkát, aztán a legvégén beállok egyikhez (Made Man) és akkor kigyilkolom a másik két familiát?

Broken Hills boltoslány: bizony el lehet lopni mindent, de nekem egyszer 'felébredt' és lövöldözve előreszaladt. Úgyhogy csak óvatosan, lopakodva...
Hátul hogyan lehet lemenni a pincébe? Ez csak úgy sikerült, hogy ha előtte megöltem, de alig van abban a pincében valami, szerintem így nem érdemes.

A New Reno-i boltos elintézésért lehet, hogy jár karma, de nagyon jókat lehet vele üzletelni, úgyhogy én meghagynám. Becserélendő cuccom rengeteg van, és így lehet némi készpénzhez is jutni tőle.

Még valami a Golgothához. Csakugyan itt lehet napszemüveget találni, de az valahol máshol is van. Ez az ugye ami a CH-t +1-gyel növeli. De úgy tapasztaltam csak akkor, ha a kezem ügyében van, a hátizsákban semmi haszna. Vagy lehet valahogy 'állandóan" viselni?