Yag. Creative Commons License 2000.09.05 0 0 32
nickwarren :

Szerinted ez a rendszer vagy a barátod hibája ?
Egyszer olvass, vagy nézz meg egy marketing tanfolyamot. Köze nincs az MLM hez . A relativ elméleti alapjai ugyan azok. Hit, elképzelés , céltudatosság, kitartás. Párositva a szakmai tudással + megspékelve a gyakorlattal.

Egyetlen vagyonos embert sem láttam vagy hallottam aki azt mondta volna hogy láblógatással érte el amit elért. Bárhová nézek az üzleti világba mindenhol ezeket az alapelveket látom .
Ez - akárhogy is ellenkeztek és csováljátok a fejeteket - Üzlet. Milliárdokat forgalmaz, embereket segit és értéket termet.
Evvel nem kell egyet érteni. Mindenkinek meglehet a saját maga véleménye. Mondhatjuk hogy vacak , hogy ijen meg olyan . Ez a rendszert nem hatja meg. Ugyanugy növexik mint ahogy eddig és csinálja a maga dolgát a maga egyszerüségében.

belátom , nem könnyü egyszeri hallás után megérteni egy rendszert a maga valójában és egésszében. Nekem sem ment :)))
Mint ahogy egy idegennyelvet is évekig tanulja az ember mire derengeni kezd neki valami, és használni tudja, ha nulláról kezdi.
Bár tény és való azokkal szintén jol megtudjuk érteni magunkat akinek a rálátása szintén ugyan annyi mint a mienk. Könnyebb kilogikázni a dolgokat mint utána járni és informálódni.

Szivesen beszélnék olyan emberekel is akik kicsit szakmaibb jelleggel érdeklödnek a téma iránt.

Jólenne más távlatokban is Véleményeket cserélni , mert kezd untatni az AMWAY-es vonatkozás.

Sajnálom a barátodat .Biztos vagyok benne hogy nem az AMWAY tehet róla hogy ennyire vitte 22 évesen. Könnyebb másban keresni a hibát, mint szembenézni avval, mit és hogyan is csinálunk.

szép álmokat: Yag

Előzmény: nickwarren (30)