Kedves Gyula!
Kicsit megnéztem miket írsz, kinek is álcázod email-címmel magad, s nagyon találónak tartom a nickedet: valóban hormon-problémáid lehetnek...
Pártpropagandát folytatok? Mégis, találd már ki azt is, hogy milyet, mert én nem bírom :-)))
Ugyan mondd már, az elöljáróid mi alapján mérnek meg, hogy fizetnek? Mi a megszámolt kulcsszó? Olvasni neked nem kell, vagy ők nem tudnak? Nagyon elbizakodottak a hozzászólásaid, túlontúl magabiztos vagy... Csak vigyázz, ha lépcsőn mész lefelé, nehogy elbotolj, különösen ha cimboráid maguk elé engednek...
Komcsi szemüveg? Hát valamilyen inkább neked kellne el :-)
De hogy idézzelek is: Miért baj az, ha "visszalépünk" a németek, az írek vagy az amerikaiak szintjére?
Amerikát emlegeted? Egy fogorvos egyszer azt mondta nekem, hogy az amcsik olyan hülyék, hogy ha két hétig az szólna a TV-ben, hogy fejtetőn állva hatásosabb a fogmosás, akkor a fél ország azt csinálná :-))) Hát Te is ilyen vagy egy kicsit? TV imákat is nézel?
Miért visszalépés? Pl. egyrészt nem szívesen élnék olyan Budapesten, mint amilyen Írországban - pedig milyen szép helyek is vannak arrafelé :-) -egy-két város, mikor a vallási fanatikusok egymást ölik, vagy pl. azért kedvesem, mert arrafelé már kifelé járnak abból, amibe most terelgetnek téged kis társaid és nagy elődjeik :-) A vallás leáldozóban van nyugaton, s ne a propagandát nézd, a balga tömeget, hanem az egyetemeket, ott hogy viszonyulnak hozzá... A hazai hit-pártiak - MDF, Fidesz, stb. - csak fel- és kihasználják a hittel élő embereket, hogy a szavazótáborukat összeszedhessék...
Ott is bakot lőttél kiskomám, ahol azt erőleteted a szavaimra, hogy Horn-ot - hormonális, mondjuk tudatalatti példaképedet :-) -, és a kisinaskája Németet én kedvelem :-))) Olvass csak utána, miket írtam eddig ide-oda, s azután támadj! Persze ha Ft-ra megy, megértelek :-)))
Milyen naív is vagy Te: a Fidesz rendkívül komoly törvényi munkát végzett a szervezett bűnözés visszaszorítására
Mármint úgy gondoltad, hogy Pintér kollégával az élen, barátocskám? Ha nem vagy a cimborája, ne kerülj a kezei közé, mert rövid úton egy másvilágon találod magad - már ha hiszel ilyesmiben :-)))
Tudatlan vagyok... Nos, biztos igazad van, s néha jobb is így, hidd el, de tudod egy statisztikát már csináltam egy fórumos kollégának arról, ki is emlegeti ezt a másikra és vajon miért, s érdekes módon el is hallgatott utána... Hát nincs még egyhez kedvem, így maradj meg hitedben :-)