Ja persze Üdv! :-))
Sz'al, én nem kiadó ellenes vagyok, nem ezért szóltam... Ugyhogy nincs vagy. Bár a túltelítettségben a bizniszelők, tehát köztük a Kiadók is hibásak.
Egy Robbie Williams, vagy egy Corrs, ááá, az nem az a kategória, mint pl. egy jutú, vagy Sting. Nem rosszak pedig, de távol állnak a "maradandó", a "klasszikus", stb. jelzőtől. A Bloodhoung Gang meg pláne...
Más. Az a Pepszi, v. milyen tehetségkutató... Néztem a döntőt, a densz kategóriát (maga a kategória elnevezések nagyon nem fedték szerintem a valóságot). Naná, hogy a rikácsoló p*csa nyerte meg (mondjuk az alapok yok voltak), meglepő Mode-on a Casio Samples nagggyon tetszett. Már találkoztam a nevükkel a Kispálramix és az Ákos KAU remixek által... :-)) Lesz vmi lemez, vagy ilyesmi náluk? Aztán: mikor jön ki a new Neo lemez? Not For Sale? Ja, ők nem nálatok vannak, hanem a konkurenciánál... :-))) A köv. maxijuk remixét egyébként a Shape készíti... :-)))
Tényleg, az EMI demoverseny meddig tart? Jól értettem, hogy folyamatos, és mindig 1/4-ed évenként bíráltok?