Kerecsen Gábor
2000.09.05
|
|
0 0
540
|
Kedves tau ba!
A kérdés engem is relative hosszú ideig foglalkoztatott. Számos helyen utánanézve egyetlen információ, amit szerezni tudtam az volt, hogy az emlitett MCD 36 biztosan működik a gyári háj rádióval. A www.fiatbravo.net oldalon található fórumban ismételten számos - igaz meglehetősen mezei - tulajdonos foglalkozik a kérdéssel. Amennyire ebből leszűrhető csak ez a jó changer (egyetlen olyan hozzászólást, ismerőst nem találtam eddig, akinek az eredeti rádiója más changerrel működik). A Média Marktba (és egyéb helyekre) ellátogatva az egyetlen érdemi javaslat az volt, hogy vegyem meg a tetszés szerinti changert, majd próbáltassam ki a helyszini szerelővel, hogy jó-e. Ha nem jó, röpke 30-60 perces papirmunka után visszaveszik (+ szerelés, sorbanállás, újabb cucc próbája, ha nem működik). Ezt nem vállaltam be. Végül is néhány napos vajúdás után megadtam magam, megvettem a Grundigot, és most inkább CD-t hallgatok a kutakodás helyett. Ha neaggyisten van egy changered, amit szivesen felhasználnál, végül is nem olyan nagy ördöngősség kipróbálni otthoni körülmények között sem. A rádiókivételt GT leirja (asszem 370-80 hozzászólás környékén, két lemezrugó oldalt, alul, a csatlakozót nem kell forrasztani, csak bedugni). Ha megy, jó ( permanens beszereléshez a CD zsinórvezetést biztos leirja GT sokkal szaxerűbben mint én tudnám), ha nem, nem. Hát ennnyi, amit én tudok.
kg
|
Előzmény: tau ba (538)
|
|