Bjork news!!! Bjork news!!! Bjork news!!! Bjork news!!! Bjork news!!!
Rossz hir > Wanted 2000/09
Tudtatok, hogy a SelmaSongs csak 32 perces lesz?!
Meg nem erositett jo hir > Wanted 2000/09
A www.bjork.com szeptember 1-tol valami videoklipp lesz hozzaferheto (csak a neten), amit Floria Sigismondi rendezett (M. Manson, D. Bowie, stb.). Mivel ide vezetett elso utam, meg nem csekkeltem le, meg Linuxos gepnel ulok, nem tudom, be fog-e jonni.
Erdekesseg > Max 2000/szeptember
1985-os turne idejen derult ki, hogy gyermeket var. Meg 7 honapos terhesen is fellepet egy televizios musorban, fedetlen hassal. Ettol egy idos tevenezo holgy szivinfarktust kapott, s kesobb be is perelte az enekesnot, arra hivatkozva, hoy Bjork terhessegenek kozszemlere tetele egesz egyszeruen gusztustalan volt. Az enekesno szerint ha valaki a terhesseg abszolut termeszetes csodajat gusztustalannak tartja, az meg is erdemel egy jo kis szivinfarktust. A kis Sindri 1986. junius 8-an jott vilagra, amikor meg maga az edesanya is mindossze 21 esztendos volt.
A Max-os cikk masfel oldalas reszben nem is nagyon erdekes, semmi info az uj albumrol. 1 db kep: Bjork konyokol egy lemezjatszo mellett. Az ujsag 495 Ft, de kaptok hozza CD-t, amin van Alexa, Fresh, Levy T., UP! - meg sem hallgattam... naivan azt hittem, lesz rajta Bjork meg Madonna (mert rola is van egy boveb cikk).
The Ende
Cirbissa: fokakolok > got your mail!