Yag. Creative Commons License 2000.09.04 0 0 9
ZedIzDead :

Üdv a topicon. Zed. Mivel mi nem valoszinu hogy ismerjuk egymást kár lenne szerintem a stilusokat firtatni. Különösebben, te tudod kivel mit beszéltél és ez neked tetszett e vagy sem.

Elmondanám ,ez a topic nem hálózatszervezöverbuváló oldal . Távol áll tölem hogy bárkinek lyukat beszéljek a hasába hogy ehhez meg ehhez a céghez csatlakozzon. Baromira nem érdekel és nem is érdekem ez a fajta reklám .

Az viszont szemet szurt hogy egyesek holmi negativ tapasztalatok hatására meggyözödéssel hallatják hangukat - negativ hangnemben arról miért szar az egész .
Sajnálom hogy Magyarországon ennyi a negativ tapasztalat és azt is hogy ez kellöen Összefonódott egyes cégek nevével.
Tudomásom szerint nem csak magyarországon van Network Marketing . Nem is magyar találmány és nem illegális egyetlen országban sem ahol megtalálható.

Ez itt a világháló és remélem olyan embrekkel is öszefutok itt akiknek nem csak piramist látnak benne, hanem kellö mennyiségü munkát,pénzt és egy uj kereskedelmi formát.

Elismerem, könnyebb a dolgok negativ oldalát látni és ennek hangot adni.

Sajnálom ha csalódást okoztam avval, hogy itt nem ujjab szidalmaknak szeretnék helyet kérni,(abbol szerintem más cimü topic is megfelelhet) hanem értelmes Network Marketinges tapasztalatoknak és észrevételeknek. Információknak, milyen uj trendek vannak és lesznek ebben a témában stb.

Remélem ebben a fomában továbbgördithetjük a forum oldalt.

Köszönettel :

Yag :))

Előzmény: ZedIzDead (7)