patrona Creative Commons License 2000.09.03 0 0 462
Miért utálom a nyarat? Nos sokmindenért. A legjobban azt gyűlölöm, hogy hosszúak a nappalok, év végig süt a nap, tehát sokáig van világos. "I´m shying from the light/I always loved the night". Arról nem is beszélve, hogy ilyenkor elég kellemetlen fekete ruhában járkálni, én meg nem fogok a nyár miatt fehéret felvenni! Persze utálom a meleget, meg a párát is. Ja, és azt a rengeteg nyálköcsögöt akik ilyenkor a városban rajzanak.
Bocsi az OFFért, de gondoltam kár találgatnotok:-)))))))

GÁBOROM: Szerintem a "halálmadaraknak" nem nevetséges az image-ük, hanem eredeti, ötletes, és szép. Ez épp olyan, mint amikor a Pecsások fikázzák azokat a Modeosokat, akik 2000-ben is még mindíg feketében, kocka/Martin-hajjal, bakancsban, stb. járnak. Mééé kell leszólni azt, aki szeret szépen öltözködni?
Viszont azzal én sem értek egyet, ha valaki felvesz egy fekete bőrkabátot, és kockásítja a haját, vagy talpig fekete csipkébe öltözik, és onnantól kezdeve Modeosnak/Cureosnak/Darknak tartja magát. Ezek csak a külsőségekre buknak, és pár év után úgyis lekopnak.
De ha valaki befogadja, és megérti, hogy miről szól a dolog, és ezek után öltözik úgy, ahogy, azt nem szabad elitélni!

Ugye igazam van srácok?