Persze hogy hallottam, meg is van a NIB tribute kazi! :) Mi mondjak, rohadt jó! Csak tudnám mi a fene az a Godspeed? :))
Mellesleg szerintem a (z egyik) legjobb Dickinson produkció az egy Deep Purple: Perfect Strangers feldolgozás. Bruce énekel ugye, a zenét pedig a Dream Theater legénysége szolgáltatja. Ezt lehet, hogy már említettem itt, hihhhhhhetetlenül jó. Menjetek és töltsétek le a Napsterről azonnal. A másik nagy teljesítmény Bruce-tól az egyik Inertia (Skunkworks) akusztikus verziója, asszem egy rádiófelvétel. Elképesztően nagyot énekel ott is. Szeretem a Napstert! :)
Én is arra gondoltam, Szabó Lőrinc fordította az Ancient Marinert,és tényleg lenyűgöző.
Egyébként érdekelne, mi a véleményed arról a könyvről? Én értékelem a próbálkozást, meg hogy sikerült egy-két ritka info-t beszerezniük, ettől eltekintve szerintem tragédia. Itt van pl. a bevezető, ahol az egyik szerző azt írja: "magyar nyelven még nem jelent meg ilyen kiadvány, sőt ilyen rendszerezéssel, ennyire részletes még külföldön sem". Hmmm. Úgy tűnik, még nem olvasta az Infinite Dreams bio-t... A másik szerző írni nem tud, érdemes elolvasni az ő bevezetőjét, az "intro 2"-t. Az még a kisebbik baj, hogy a stílusa nagyon nehézkes (illetve nincs), de amit ír az nem szól semmiről!
A kedvenc mondatom a könyvből, olvassátok el, érdemes: "A Piece Of Mind egy nagyon kimunkált, kulturált és erős lemez, nem meglepő, hogy első helyezést ért el a Kerrang! szavazáson, s bizonyítékul szolgált mindenkinek, aki a Maident kulturálatlan sátánimádónak titulálta" Mi van?! A lemez kulturált, és bizonyíték arra, hogy a Maiden kulturálatlan sátánimádó?! Vagy csak a fogalmazás nem megy? Eh.... Annyira nagyon nem akarom fikázni őket, de azért az nagyon, nagyon, nagyon gázos amikor egy az egyben copyznak a könyvbe Metal Hammerben megjelent interjúrészleteket.... A legtöbb info amit megemlítenek pedig benne van az Iron Maiden FAQ-ban, elolvashatja bárki a neten.
Na, van új ötlet? (Stranger In A Strange Land - The Prophecy)