Axeea Creative Commons License 2000.08.31 0 0 263
Viola levelére reagálnék…

Üdv neked Viola

Véletlenül találtam erre az oldalra. Kíváncsi voltam, hogy milyen kritikákat írnak a Fradiról. Miközben böngésztem a vélemények között, ráakadtam Polyci egyik levelére. A stílusa és a tartalma egyaránt felkeltette érdeklodésemet. Ezek után visszakerestem korábbi „szópárbajaitokat”, majd konstatáltam, hogy te is csak egy vidéki tahó vagy. Azt írtad Polycinak, hogy méltán pályázik az emberi primitívség és egyszeruség mintaképe címére. Ezek után kérdeznélek: hogyan lehetséges, hogy egy ilyen, általad primitívnek titulált fradista beleköthetett fogalmazványodnak (kis túlzással) minden mondatába. Mielott valakit hülyének minosítesz, javaslom fordulj mélyen magadba. Nem látod az erdotol a fát.
Látom, hogy mulattat az a tény, hogy két kisgazda politikus vezeto pozíciót tölt be a Ferencvárosnál. Meglehetosen kicsinyes vagy, hogy ezzel vagdalkozol, de mit is várhatnék egy kommunista pécsi paraszttól. Apropó: vagdalkozás. Te úgy próbálod az igazadat bizonygatni, hogy szidalmazod és mocskolod a másikat, illetve megpróbálod lejáratni? (Milyen, ha veled is ezt teszik?) Azt hiszed, ha idegen szavakat használsz és ismert mondásokat idézel (mellesleg ahogy azt Polyci is bebizonyította: rosszul), okosnak látszol? Rossz hírem van. Nem vagy az. Ellenben vagy egy jó hírem is: bebizonyítottad, hogy vérbeli újpesti vagy.

UI: Mégsem olyan jó pszihoterapeuta Veér András, ha rajtad sem tudott segíteni.

Előzmény: VIOLA_ (251)