Csókolom,
Ájm bekk from gólyatábor v2.5, jó volt, rossz volt, érdekes volt, sokat gyalogoltam, és semmit nem úsztam :-) Bölcsész lány, bölcsész lány...padadadaa...(nem emlékszem a szövegre, de jópofa)... eddig ember voltam, most bölcsész lettem.... fizikuegy, fizikukettő, fizikusok...
Részecske vagyok, vagy hullám? Élek-e, vagy ez a hullám?
Ja, és a mottó: Venator, venator, tu venis sugere huc! (aki kitalálja mit jelent, az már ismeri a viccet, vagy netán tud latinul :-)))
Ahh, nem pörgök itt sokat, mert még ezer dolgom van. Sajnálom, hogy nem túl valószínűek az esti topicsek-úszások (azért remélem, kitalálunk valamit), a reggeli időpont sokkal barátságtalanabb, meg nem is lehet utána elmenni pizzázni :-)))
Porecet is sajnálom, bár ha nem lennék lusta, azért valószínűleg tudnék csatlakozni a főszerveződéshez, dehát topicsekek nélkül az sem az igazi. Akkor már inkább itthon tanulok a szigorlatomra :-((((
Defekt Duó női képviselő+törpiek: nem jó a hétvége, egyrészt nincs biciklim (nem akarok mégegyszer kölcsönkérni), meg jövő héttől egyetem+munka a hawaiidídzsénapszemüveg helyett, nyiffnyaff!
Kedves Moni(c) meg persze egeresz, veled még biztosan összefutok az ÖLTÉn, vagy hogyishíjják azt a büntetőtábort :-) Majd esetleg mehetünk úszni az Ajtósira, ha lesz jó időpont (de nem lesz, mert sosincs, de azért gondoltam barátkozom egy kicsit :-))
Na, itt van most a vége, légy jó mindenki továbbra is, majd még írok.
Medvegy topicsek
(ps: Qúper, mikor kéred vissza a sátrad? :-)))