clark Creative Commons License 2000.08.31 0 0 63
De jó, hogy én csak "diszkós" voltam 7 évig! Nem tudom miért kell ennyit fikázni a témát, azt hiszem csak az irigység beszél azokból akik ezt teszik.A 90-es évek közepéig lehetett azt megcsinálni hogy csak befektetni kell a cuccba és dől a közönség,dől a lé.Utána már úgy hozzászokott a magyar az újabbnál újabb technikához, hogy csak írreális összegű befektetéssel lehetett durrantani ami viszont az ország diszkóinak legalább felénél nem érte meg.Meg is szűnt az a vidéki tendencia, hogy minden kis falunak volt diszkója, sőt már néhány kisebb városban(!) sincs a megalománia miatt.Ma már simán meg lehet bukni egy több tízmilliós diszkó befektetéssel, a hatalmas konkurenciaharc miatt.Régen azért nyílt egy diszkó mert igény volt rá, mert volt olyan ember aki szerette a zenét.Ma van tőke, és azt próbálják ráerőltetni a tömegekre, hogy hozzájuk menjenek.
Ezt a sztár DJ-k, és az általuk kreált zenékkel kapcsolatos vihart nem igazán értem.Nem tudom megérteni a mai felfogást, miért kell a jónál mégjobb?Én nem kevertem új számokat, úgytűnik mégis tetszett a közönségnek a "lemezcserélgető kisiparos" munkásságom, mert táncoltak, volt hangulat, sokszor nem is akármilyen.Én a zenei blokkjaim összeállításánál a közönség reakcióját figyeltem és nem feltétlenül csak azt, hogy az ütemszám pontosan stimmeljen, meg új számokat keverjek.Majd lehet még írok.