phls Creative Commons License 2000.08.30 0 0 926
Végül is 7-en jöttünk össze gonoszok a Marosban. Jóval hatékonyabbak voltunk, mint régebben, bár még vannak tartalékaink... Akik lemondták, azok közül TiTi mégis el tudott jönni; utána ment szegény dolgozni. Köszönjük, TiTi!

Normann Karcsi volt az új emberünk, ô sokat tud segíteni a magyarításban és a honlapkészítés technikájában.

Egy csomó ötlet elhangzott a honlap tartalmára nézve – a magaméit egy hétoldalas csokorba szedtem. Egybegyúrom ôket, s munkaanyagként elküldöm annak, aki kéri. A lényeg, hogy megmozdult a dolog, retix lapátolhat.

Igent mondtuk a Webigen felkérésére, hogy vigyük a honlapértékelési munkájuk nyelvi vonalát. A többiek is rábólintanak?

Hami javasolta, hogy rendszeresen gyűljünk össze, pl. minden hónap 2. péntekjén 18 óra tájban. A jelenlévôknek ez megfelelt; vurugya, Rabida, Abs. 0: jó nektek? A hely biztosan változni fog, bejárjuk minden zegzugát Bp.-nek. A köv. kivételesen nem szept. 8-án lesz (mert az túl közeli), hanem rá egy hétre, 15-én, a Mammut melletti Márkus vendéglôben. Lesz még megbeszélnivalónk. Én azt javaslom, hogy – legalább az elején – minden alkalomra tűzzünk ki egy témát, így nem kenôdik szét százegy felé a dolog, s mindenki fel is tud készülni. Különben jön a prof. úr javasolta elnöki ejnye-burgum!

Vurugya, jutottál vmire a szavakkal?