belovai Creative Commons License 2000.08.30 0 0 931

Barataim, en aggodom. Nemeth Miklosert.

Nemeth Miklos, (mint korabbi volt kommunista fovezer, aki aztan mindent tudott Magyarorszagrol), vajon miket enekelt el hazankrol, az orszag legtitkosabb adatairol, ott a neki adott semmit sem kell csinalni szemelyugyi (persze: human resources) beosztasban.

En nem tudom, csak kerdezem.

En, itt az Egyesult Allamokban vegig izgultam Nemeth elvtars londoni kikuldeteset, marmint azert, nehogy a Nemzetbiztonsagi Hivatal rabizonyitsa ( nem fogjak kerdeseknek alavetni, mert nem akarjak es nem is erdekli oket), hogy Magyarorszag legfeltettebb titkait netalan , veletlensegbol, figyelmetlensegbol, vagy csak ugy, mert ezt igy szoktak csinalni, kiszolgaltatta a kapistaknak.

Aggodom, nehogy Nemeth Miklos elvtarsat a Nemzetbiztonsagi Hivatal (nem fogja) kedesekkel zaklassa. Nekik meg kell erteni: a megfelo magas szinten atadott informacio nem kemkedes, hanem "tajekoztatas".

Barataim, sokan kedeztetek itt az oldalakon (puput hagyni kell,mert oskovulet), hogy mit is tett Nemeth Elvtars a hazaert?

Semmit, barataim, a hazaert semmit.

Az elmult 10 ev alatt, minimum 42 millo dollart kapott, ami atszamitva cc.12 milliard forintot.

Persze, az eletet, egeszseget es ugy egyaltalan minden szferajat igenybevevo munkajaert.

Voltam Londonban, tudom hogyan mukodik az egesz.

Vedjuk es tamogassuk Nemeth Elvtars visszatereset.
Ot legalabb ismerjuk, hogy milyen nagy baratja a magyar nepnek.

beovai