Csakugyan ott a fegyverbolt alatt a pince. De miért olyan bonyolult oda lejutni? Bementem a főbejáraton, üzleteltem a boltossal, aztán hátramentem a rácsos ajtón keresztül. Végigkutattam a fiókokat, de az egyikhez nem engedtek a kutyák, sőt ugattak, de a boltos csak kiabált, hogy kuss legyen. A fene ottegye, indultam kifelé. Na ekkor esett nekem a boltos, visszatöltés. Van egy hátsó oldalsó ajtó is, ezután ott mentem be. Nappal a boltos elől van a rácsok előtt, este hátramegy a kutyákhoz. Ezért nappal mentem be a hátsó ajtón. A kutyákat érdekes módon simán elintéztem, emberünknek nem tünt fel a lövöldözés (bár az utcáról az ajtón való belövöldözéssel próbálkoztam, a kutyák elintultak kifelé, Sulik és Vic meg befelé, úgyhogy bent fejeztük be az ügyet.) A kutyától hozzá nem fért szekrényben egy holodisk volt NCR adatokkal (history vagy mi a szösz), ezzel még nem bírtam mit kezdeni.
És az egyik polc/szekrény mögött nagyon takarva ott a lejárati lépcső, észre se nagyon venni, csak ha épp mellette állsz és a kurzorod kézre változik. Lent az ütödött ember csakugyan mindent ingyér upgrade-el.
De miért olyan nehéz bejutni ide, azon kívül hogy nagyon nehéz észrevenni a lejáratot?
A Hint-book-hoz meg annyit, hogy tudomásom szerint XP-t is kapsz az elolvasásakor, 100.000-et vagy mennyit, ezért szerintem perkeket is fel lehet venni (de itt még nem tartok).