Rsüni
2000.08.29
|
|
0 0
25
|
Kedves AM!
Kár is több szót vesztegetni az ügyre, hiszen én itt a tulajdonosokat képviselem az alkalmazottakkal szemben, tehát alapból vesztésre vagyok ítélve a számarányokat tekintve.
Mivel azonban ilyen kedvesen megszólítottál ezért elmondom, hogy igen, én a saját pénzemet netezem el itt az irodában is, meg otthon is. Abban nincs igazad, hogy mindent jobban tudok, de egyet mindenképpen: aki az én pénzemet lopja akár magántelefonokkal, akár magánnetezéssel, akár magánfaxolással, levelezéssel, azt egyszer figyelmeztetem, aztán meg úgy kirúgom, hogy a lába nem éri a földet lehet az illető akármekkora zseni, ugyanis mindenkit lehet pótolni.
Azon pedig valószínüleg nevetni fogsz, hogy én is soxor megfordultam már Matávpontokban, de hasonló problémám még sosem volt, mint neked. Sőt. Inkább engednek egy kicsit tovább, ha nincs tömeg.
De nem ez a lényeg, hanem az, hogyha a munkaadód kontójára olyan nagyon jó volt netezni, akkor most ne fájjon, ha a saját költségedre kell ezt tenned. Úriember ilyenkor mosolyog és nem nyüszít.
Sünöd
|
Előzmény: agresszívmalac (23)
|
|