szúró
2000.08.29
|
|
0 0
252
|
kbatis!
Szpari drukker vagyok, és közel tíz éve amikor csak tehetem - szerencsére elég gyakran - minden hazai - és néhány idegenbeli - meccsen ott vagyok. NB II, NB I/B, NB I, vagy PNB, nekem mindegy.
Az én fanatizmusom persze szorosan összefügg a lokálpatriótizmusommal. Tudom, Pesten ez egy kicsit másképpen van, de szerintem egy igazi szurkoló kitart a csapata mellett.
A "többszáz forint" kifizetéséről alkotott véleményed egyébként tökéletesen érzékelteti a pesti és a vidéki helyzet közötti különbséget. Én bizony akkor is kifizetem a jegy árát, ha néha már előre tudom, hogy csak felidegesítem magam a meccsen. Mégpedig azért, mert tudom, hogy a Szpari anyagi helyzete nem túl rózsás, és minden segítségre - még az én évenkénti pár ezer forintomra - szüksége van. Tudom, ez túl naiv gondolkodásnak tűnik egyesek szemében.
A vidéki FTC "drukkerek" mérkőzés látogatási szokásai egyébként szintén az előző hozzászólásomban említett divatszurkoló megállapításomat támasztják alá. Ha megy a zöldeknek, akkor ezrével mennek a vidéki meccsekre, csak hogy játszák a fejüket. Amikor szenved az állítólagos csapatuk, akkor persze hajlamosak elfelejteni, hogy ők milyen nagy fanatikusok.
F.Sz.T.Z. |
Előzmény: kbatis (248)
|
|