Üdv pojáca.
Ha szerinted én, valamint a hozzászólásaim a harmatosak, te magad méltán pályázol az emberi primitívség és egyszerűség mintaképe címére.
"Most nézzük meg a Pmfc eredményeit??? "
Kettőnk közül melyikünk az, aki témát, megszólítást félrehagyva beböfögött a másiknak? Hozzáteszem nem itt, nem először, nem csupán ennél az asztalnál. Merő kedvtelésből. Önmagáról alakítva ki a magadfajta zöldekre oly gyakran jellemző egót. Netán szereplési vágytól teszed ezt? Utóbbi esetben szerepet tévesztettél, pojáca. Nem megy ez neked, rettentő gyengén adod elő magad. Ez egyáltalán te vagy? Elgondolkoztál már ezen, úgy istenigazából? Ha igen, életed további szakaszában nem tanácsolom a párkapcsolatot. Pedig az ember alapból társas lény. Mondom, az ember. Tudod, mit? Nézzük meg inkább az UTE eredményeit! Azokat már inkább hagyjuk, pojáca? Jaa, vagy úgy! Akkor nem szóltam, torgyánpárti.
Egyébként marhára finom voltam. Kezdve, hogy megdobbant a fradi-szív, mikor nem, ha a nagyságrendileg százegy évente előforduló centenáriumi ünnepélyen, ezer igaz földművespárti előtt, melyből egyhamar temetői hangulat vált. Csak tudod, nem akartam belerúgni a döglött oroszlánba. Azért remélem, csoportoddal tegnap jót szenvedtél kint. Igazi, balkáni megméretés volt e IX. kerületi, mára leresztett lufinak. Meg úgy egyébként is. Olvasgathatnál alább. Nem irigyellek. Jelenleg nincs miért köpködni az Újpestet? Mi maradt neked?! A "szerencsétlen" és "szánalmas" szavak, melyeket papagáj módjára újra s újra pökhendien elpuffogtatsz? Sivár lehet az életed. Nézz már tükörbe, a saját portád elé. Bár te az önismeret után mit sem változnál. Vessük el azt a profot. Pénzkidobás lenne. Sebaj, azért ejts még meg egy pár szánalmas szerencsétlent. Csak közben el ne fordulj önmagad látványa, a száraz valóság elől. Pojáca...