agresszívmalac Creative Commons License 2000.08.29 0 0 23
Dír Rsüni!

Te kinek a pénzébol netezel? Amúgy képzeld el, a MATÁV pontban azért a 30 percért amiért fizetsz 300 forintot a következoket kapod.
Helyszín Westendcitttyyy Centooor.
Belépés: 11:15 ez rá is kerül a papírodra, majd 2 perc múlva leültetnek egy gép elé, ami lefagyott. Kb. ujabb 3 perc amíg a gép összeszedi magát. Újabb 3 perc amig végül elszánja magát arra, hogy megtalálja a netet.
Tovább nem részletezném, mert bizonyára mint sok minden mást ezt is jobban tudod.

Azért hozzátenném szerényen a következoket: Valóban a cégnél szoktam rá a netezésre. Mivel volt cégem többek között internetszolgáltatással is foglalkozik, nem jelentett különösebb erofeszítést, hogy akár az összes dolgozó netezését elbírja.

Mentségemre szóljon, hogy az elmúlt 2-3 hónapot kivéve kb. másfél évig napi 11-14 órát dolgoztam (és közben voltak üres perceim) azon a projekten amit elottem másfél éven keresztül olyan sikeresen menedzseltek, hogy 4 egész mondatot le is írtak egy megvalósítandó adattárház és döntéstámogatási projekt indításáról. (Ezt most csak azért írom le, hogy azért lásd, néha, elvétve, ritkán ugyan, de dolgoztam is.)

Ja igen és tettem ezt úgy, hogy egy tegnapi meghalgatáson a fejvadász jót mulatott azon az összegen amiért én azt a feladatot elláttam. Elmondta, hogy az ilyen típusú feladatokat kb. a másfélszereséért végzik.

Hiába! Öreg is vagyok, jellemtelen is vagyok, zsugori is vagyok (mint ahogy arra Rsüni éles logikával rávilágított) viszont két dolgot biztosan elmondhatok magamról:
1.) Nem nyilatkozom és alkotok ítéletet olyan dolgokról, személyekrol, jelenségekrol akiket, amelyeket egyáltalán nem ismerek.
2.) Nem vagyok demagóg.

Azért én is szeretlek.

Üdv: agresszívmalac

Előzmény: Rsüni (21)