345 Creative Commons License 2000.08.29 0 0 6530
Üdv a tisztelt Volvos kollégáknak!

Valaki még régebben kérte (amikor tanácsot kértem autóvásárlást illetőleg), hogy számoljak be a tapasztalataimról. Úgy sincsen nagyon (egyáltalán) 3-as Volvos a környéken, hátha valakit azért érdekel. Íme:
kb. 2 hónapja vezetem a kis 360-as Volvomat (~3500 km). Kellett cserélni benne olajat, szűrőket, első fékbetéteket és a két első kerékcsapágyat. Ki kell még cserélni benne a kinyomócsapágyat, illetve a karosszérián kell javítani egy-két apróságot. Összességében nagyon meg vagyok vele elégedve, prímán megy a "kis" autó. A Volkswagenem után kicsit szokatlan volt, de a jót gyorsan meg lehet szokni :-) Nagyon kényelmes, bár egy kicsit dinamikusabbra számítottam (azért elég jól megy). Hiába, mégis csak 1150 kg a kocsi. Ami gond egy kicsit, hogy le van amortizálva a belseje, itt-ott zörög a kárpit, hiányzik pár csavar. Majd szépen apránként összerakom.
Egyébként ebben a kocsiban nem Renault motor van, hanem egy B19A jelű, amit a 240-es Volvokban használtak.
Szóval jó kis kocsi, bár nagy Volvot még nem vezettem, szóval nem tudom hasonlítani. Ha esetleg valakit érdekelnek egyéb adatok, akkor állok rendelkezésre.

345