akoel1 Creative Commons License 2000.08.29 0 0 61
igazad volt. és ha nem szolsz, boldog tudatlanságban leledzem tovább. Csakhogy ez a tudás nekem a teljes vasárnapomba telett. Okulásként elmondom.
Mindig figyelmesen olvassuk el a helpet! :)
A jar program ugyanis valahányadik paraméternek a tömörítendo fájlok elérési útvonalát, valahányadik+1 paraméternek pedig a tömörítendo fájlokat kéri. És nem egyben az egészet. Ez legalább 3 órát ért.
Ha csomaggal dolgozol, akkor magát a csomagot rejto könyvtárt kell tömörítened. Ez is megért vagy két órát.
DOS-ból adtam ki a parancsot. Csakhogy a dos (lehet, hogy most nagy hülyeséget mondtam) nem hajlandó felismerni az olyan könyvtárneveket amelyekben szóköz szerepel. Helyette a ~-t tartalmazó könyvtárt kell használni. Vagy egyszerüen más könyvtárstrukturát választasz.
Azt hiszem ennyi.
A nap végére azonban sikerült a feladat.
Sasla! Igen ezt a tipusu listát én is ismerem, csak ezzel az a gondom, hogy egy oszlopos. nekem olyan lista kéne, aminek fejléce van és oszlopokat deffiniálhatok neki. Olyasmi például mint az NT Explorer.
Egy teljesen nem ide vágó kérdés. Ide is írom gyorsan hogy offffff
Megtudja nekem valaki mondani, hogy ha egy valahanyadik amerikai állam valahanyadik bírója hoz egy döntést, az hogyan lehet érvényes rám, magyar állampolgárra, magyarországon? Vagy az otthon felállított szerverem, ha rákötöm a telefonra, akkor már amerikai területnek számít? onnnnnn