RolandTT
2000.08.29
|
|
0 0
1086
|
Üdvözlet Mindenkinek!
Már 2 hete nyomon követem fórumotokat, de csak azért most szólok hozzá, mert türelmesen végigolvastam az egészet, hogy ne szóljak feleslegesen már elhangzott témákról.
Jómagam 1986-ig a Berliner TT Bahnent gyűjtöttem 50 mozdony és közel 300 vagonnyi parkom van, amit azért is írok, mert hál istennek nem tűnik nagyképűségnek a Ti hozzászólásotok alapján sem, mert (nem 30 szoros) az akkori ára 100-ad része a mostaninak! Ha nem untatok vele senkit nekem pontos vásárlási listám van akkorról és pl. egy mozdony 250-500 Ft-ig - most 20-50e Ft, pl. egy tartálykocsi 36,- Ft most 3680,- Ft és sorolhatnám, de ez már elhangzott előttem.
Hogy mégis miért írom: Akkor azért hagytam abba a gyűjtést, mert megszűntek a bolti források. Nekem később azt mondták, hogy a TT vasutat lebontották a Berlini nagyfallal (Váci u. 71-ben). Pár évvel ezelőtt mikor elkezdtem Netezni beírkáltam a BerlinerTTBahnen.de
és egyéb variációit, de nem találtam semmit! A fent említett 2 hete megtaláltam a Ti fórumotokat és lőn él még a TT vasút. Megtudtam a Tillig gyártja tovább+ gyárt még a Jatt, KPA, Roco, házakat az Auhagen (Régen Mamosnak+ Vero-nak hívták őket), Faller is beszállt a TT piacba!
Rengeteg bolti forrást találtam "Nálatok" stb.
Egyszóval köszönöm Nektek a sok okossággal együtt, bár kicsit haragszom is rátok, mert azóta 348.880,- Ft-ot elköltöttem Régi hobbymra! Egy általatok említett boltot "kirámoltam" (értsd. kivásároltam) koplett TT állományából. Egyszóval köszönöm. Üdvözlettel: én |
|