Szerintem csak a banyaepuletek, nincs jelentoseguk a jatek szempontjabol, asszem van valamelyikben egy lift amelyen le lehet jutni az alienektol hemzsego banyaba.
Tok jo utalasokkal van tele amugy a jatek, kedvencem most a Denben a Mom vendegloje, ahol ha kajat kersz akkor lehet valasztani tobbfelet amikben van patkany, meg spagettit amiben nincs olyan sok patkany, csak a szoszban van egy kicsi (Monty Python - spam jelenet). A masik nagyon jo, az Enclaveban, az elnok titkarnoje, ha csevegsz vele (chat modban) akkor olyanokat mond, hogy az elnok szerint o csokol a legjobban, meg mindjart hozza a terdparnait, es hogy meg nem mosta ki a multkori kosztumot, meg most ne mert faradt (Bill - Monica liason).
Es azt eszrevettetek, hogy ha elinteztetek az Enclavet, akkor vissza lehet megint menni az oil-rigre (ez egy bug), es ahanyszor vissza tudtok menni a teljes leolvadas elott, annyiszor megkapjatok a 15000 exp-t (erre kb 7es fel perc van, azaz kb nyolcszor be tudtok szerezni 15000exp-t), nekem ket perket is sikerult begyujteni igy:-). Jo tudom hogy ez nem tisztesseges, de mit csinaljak ha lusta a karakterem:-).