agresszívmalac Creative Commons License 2000.08.28 0 0 356
ITT VAGYOOOOOOOOOK!

Erre nem számítottatok, ugye ?

Jegyezzétek meg: agresszívmalac nem vész el csak átalakul. Ez egy új fizikai törvény.

Sz'al!

Dear DRT!

Nem a közös megegyezést fogadtam el, mert:
- Ugyanannyni pénztet kaptam volna mint ha a cég mond fel.
- Közös megegyezésnél a cégnek nem kell indokolni a közös megegyezés részleteit és azt, hogy miért jött létre. Így viszont, hogy azt kértem mondjanak fel, a cégnek le kellett írnia, hogy a tulajdonos finanszírozási tervei miatt kell a projektet megszüntetni (ami egyébként sikeres volt) ergo a munkám nem lehetett "túl sz@r". Ez azt is jelenti, hogy negatív ajánlólevelet ezek után már nem állíthat ki. E felől meg azért kellett bebiztosítanom magam, mert drága főnököm, azzal érvelt a közös megegyezés elfogadása mellett "... mert akkor kapok egy pozitív ajánlólevelet...". Erre persze közöltem vele, hogy ez síma zsarolás és szeretném azt látni, hogy negatív véleményt ad rólam, rögtön olyan hitalrontási pert kezdek a cég ellen, hogy belerokkan mindenki.

Sz'al elég gusztustalan volt amit csináltak, tekintve, hogy már a szabadságom előtt tudták, hogy én leszek a második leépítési hullám első embere. Hüje mongyuk nem vagyok,ezért asztán az lett vóna a tisztességes, ha valamelyik főbarom odajön hozzám és barátilag megsúglya, hogy "...öcsi, ne görcsölj, tudjuk nem vagy hüje, de ez meg ez a helyzet, nem tudunk mit tenni, bla, bla, bla".

De hát nem ez vót a stituésőn. Vagy én vagyok náív ?
Vagy mégis hüje vagyok ?

Na ennyit bemelegítésként. Én amúgy most egy ideig htb leszek. Szal most a retek defaultját állandóan állítgatni fogom. Tehát, most elhúzok a barátosnőm retekébe, hogy ebédezzünk, aztán gyövök vissza. Addig is játszatok szépen egymással gyerekek, ne verekedjetek és fogadjatok szót az óvónéninek.

Üdv: a halottnak vélt agreszzívmalac