Mr._Bungle Creative Commons License 2000.08.26 0 0 2856
Ölj meg! :)
Nem újítást várok, csak azt, hogy nyerjenek vissza valamit abból amit elvesztettek. Mindenkinek becsúszik gyenge lemez OK, de szegények már kettőnél tartanak egymás után ami (önmagukhoz képest) kritikán aluli. Jobb kedved lesz attól, hogy a Pitchshifter lemez elképesztően fos a legutóbbihoz képest? Nem. A Nine Inch Nails-re meg soha nem volt jellemző, hogy pörögtek mint az állat megállás nélkül, másról szól.Therapy? koncerten még mindig rendben van, E-Klub zseniális volt ... bocs ez a Szigetes cucc nem jött be kicsit sem. Megújulni meg nem látványban kell, azzal semmi bajom, Te is ismered a különbséget a Nurse és a korábbi cuccok hangulata meg a mostaniak között ... elég nagy, nekem itt vannak a problámáim.
Cult : Már a reunion is ellenérzéseket váltott ki belőlem, és nem érdekel mit tett Astbury Duffy nélkül és fordítva, de az első új közös dolognál valami erőtől duzzadó valamit vártam, nem egy jaj mindjárt elalszom tipusu dalt ami nem is saját szerzemény ... vérszegény? asszem ez a jó szó rá.
Ha lelkedbe tapostam bocs.
Előzmény: SOWHAT (2855)