Zarquon Creative Commons License 2000.08.26 0 0 6466
Sziasztok!

Bocs a kis black-outért, de nyaraltam egyet. Most jöttem haza. Horvátországban voltam, kocsival&bnőmmel. Atomretkes (a kocsi), holnap nagymosás. De azért ismét közelebb kerültünk egymáshoz (a kocsival, hehehe). Kicsit lefáradtam, de azért elolvasgattam a termést.

A szervó nekem is nyikorog. Más baja most nincs, szerencsére. A gömbfejek nekem is elég sűrűn lehervadnak, ellenben a futómű további részei meglepően jól bírják a strapát (pl. lengéscsillapítók).

Szerintem százszor jobb érzés valami régi csodát (amit ugye jól meg kell választani) ízlés szerint kipofozni, lefényeztetni, kárpitoztatni. Eleve ezek az új autók nem túl emberközeliek. Nem sok egyéni van bennük, nekem pedig nagyon fontos, hogy egyből megtaláljam a parkolóban, és ne csak a csippantóval lehessen rájönni, hogy melyik piros Swift is az enyém... Még csak Bogárral volt ilyen felújítós tapasztalatom, de nagyon csíptem. Csak hát az ilyen autót nem szabad minden nap használni... Főleg télen. Mert akármilyen csoda a fényezés, egy veterán három év alatt elkezdi ledobálni az új fényezést is... Háromévente meg nem az igazi újrafényeztetni... Egyszer talán a kezem közé kerül egy jó kis P1800ES vagy egy '70-'80-as évekbeli 911-es Porsche, vagy egy Jauar XJS... De akkor minimum egy V70R AWD szintű autóm lesz télire.

Üdvözlet
Zarq