lore Creative Commons License 2000.08.25 0 0 6449
Komolyan érdekelne (persze csak januártól) a dolgo, ha hibátlan lenne. A hibátlan 480 elég nagy ritkaság, Zarquoné (talán most mát A.GY.-é is) közelebb van hozzá, az viszont nekem már aranyár.
Elég kényelmesnek találom, tetszik is benne minden és azon kevés autóknak egyike aminek van feelingje.

Vegyünk egy egyszerű példát hasnzáltautó eladásról. Adott egy 89-90-es hetes volvo, tiptop állapotban alig egy-két aprósággal meg pl. 2.0-es motorral. A piac sajátosságai miatt a büdös életbe nem tudnád eladni 1.1M felett. Ugyanez lepukkanva viszont 800. Namost 300e ft-ból nem lehet tiptopra hozni.
Tanulság: aki autót akar és egy picit igényesebb annak a jobb állapotúra érdemes utaznia. Aki nem annyira igényes, de pl. a márka szerelmese az vesz egy lepusztultat. Ebből neked mi az érdekes? Sok pénzt nem érdemes rákölteni, a szervo azért ne zajongjon, a turbo ne dadogjon, alapjárat mint a cövek stb. De ha az apróságokba ölöd a pénzed akkor az nem térül meg. Akkor már inkább oda kell adni egy kereskedőnek 150-el olcsóbban.

A te autód szerintem még menthető, a kasztnin csak kisebb hiányosságok vannak, a kárpit eltekintve a gányolásoktól elég szép állapotban van stb. Ha lenne rá keret még el is gondolkodtatna. Szerintem add el Trizzynek. Ha nem veszi meg számolj fel neki valami irtózatos bérleti díjat az eddigi km-ekért + (nemgyenge:) használatért.

lore

Előzmény: hobe (6448)