FDS
2000.08.25
|
|
0 0
27
|
A0!
Látom, kissé felhergelted magad... Talán igazad is van. De - ha figyelmesen elolvastad a hozzápötyögéseimet - kiderülhetett már itt, hogy én a NYILVÁNVALÓAN szenvedésre kárhoztatottak "megkíméléséről" filózom. Mellesleg engem is lehajítottak volna: anyámétól eltérő vércsoportom miatt citromsárga lettem, semmi nem maradt meg bennem hosszabb ideig - ráadásul a vízfejűségre is jó esélyt láttak nálam. Hm... Ha valaki poénkodni akar, hogy ez utóbbi azért csak bejött - hát, tessék! De a címét is adja meg hozzá, hogy utána megmutathassam, mit sikerült eddig elsajátítanom a harcművészetekből! Nekem, aki még saját mércém szerint is igen életképtelen-gyanúsként kezdtem.
Az biztos, hogy olyan körülmény mindenki esetében található, amelyben életképtelennek bizonyul. Pl.: Kurszk atom tengeralattjáró.
De én nem erről akartam fórumot nyitni: nem az életképtelenséget akarom limitálni, hanem azt firtatom, van-e jogunk a várható (!) szenvedéstől megváltanunk embertársainkat és van-e lehetőség ezt elfogadtatni a modern társadalommal?
Szó nincs itt a "véres kézzel az életképes társadalomért!" elvéről. Úgy érzem, a hozzászólások többsége ebbe az irányba csúszik el. Talán a topic címe ad okot a félreértésre. Ha igen, bocs!
No, pá! |
Előzmény: Abszolút Nulla (26)
|
|